De praktijk

Welkom bij NOVA Huidpraktijk

Mijn naam is Anita van der Kolk en ik ben huidtherapeut en eigenaresse bij NOVA Huidpraktijk.  Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik de opleiding tot huidtherapeut afgerond en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een cosmetische kliniek. Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Bij NOVA Huidpraktijk staat kwaliteit, eerlijk advies en een persoonlijke aanpak centraal. Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt. Samen kijken we naar een passende oplossing en behandeling voor jouw huid. Door middel van de juiste behandelingen en producten kunnen huidklachten verminderen of helemaal verdwijnen. Dat vind ik het mooiste van mijn vak, dat ik het verschil kan maken zodat jij weer stralend de deur uit gaat. Samen werken we aan de mooiste versie van jouw huid.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen worden er regelmatig cursussen, trainingen en na-scholingen gevolgd. NOVA Huidpraktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk bij sommige behandelingen. Wij werken uitsluitend met veilige en effectieve medische laserapparatuur en producten.

Waar is NOVA Huidpraktijk gevestigd?

NOVA Huidpraktijk werkt op afspraak en is gevestigd in Rhoon (bij Barendrecht en onder de rook van Rotterdam)), binnen het gebouw van Body Care en bevind zich op de eerste verdieping, welke met de trap te bereiken is. Bij Body Care is het mogelijk om plaats te nemen in de wachtruimte. Indien de deur gesloten is (tussen 13:00 en 16:00 uur) is het mogelijk om aan te bellen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over laserontharen, gezichtsbehandelingen en welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem gerust contact op voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Plan gelijk een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.