Camouflagetherapie

Camoufleren van oneffenheden en kleurverschillen

Stoor je je aan kleurverschillen in de huid, zoals pigmentvlekken, roodheden, acne, littekens of andere oneffenheden? Het is mogelijk om dit te camoufleren met producten die passen bij jouw huidtint (dit wordt vaak vergoed vanuit de zorgverzekering).  

Huidverbeterende foundation

De foundations van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen en oneffenheden te camoufleren. Oxygenetix is geschikt voor een huid met acne, voor het egaliseren van pigmentvlekken of als mooie egale dekking voor dagelijks gebruik.

Oxygenetix foundations ademen, beschermen en herstellen je huid terwijl je het draagt. Het is de enige foundation die zuurstof aantrekt en de zuurstofopname verhoogt. En mogen na intensieve huidbehandelingen aangebracht worden om de roodheid te camoufleren en het herstelproces te bevorderen. Ze zijn er in 14 verschillende tinten zodat er altijd een kleur is die bij je huid past.

De voordelen van Oxygenetix

Vergoeding zorgverzekering

Camouflagetherapie kan geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De foundations van Oxygenetix vallen onder deze verzekering. NOVA Huidpraktijk is erkend door alle zorgverzekeraars. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.