Behandelingen

Laserontharing met de meest geavanceerde lasertechnologie om van ongewenste haren af te komen. Effectieve behandelingen met zichtbare resultaten.

De behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om o.a. lijntjes, rimpels, grove poriën en littekens te behandelen. De huid verbetert zich niet alleen aan de oppervlakte maar ook in de diepere huidlagen.

Vernieuw de huid met een professionele peeling voor een frisse en stralende huid. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op aan de hand van jouw indicatie en wensen.

Acne is een vervelend huidprobleem waarbij puistjes en mee-eters voorkomen op de huid. Er zijn verschillende behandelingen die we kunnen toepassen om acne onder controle te krijgen en acnelittekens te verminderen.

Met de Nd: YAG laser behandelen we verwijde rode bloedvaatjes in het gezicht. Ook oppervlakkige beenvaatjes kunnen met deze laser goed behandeld worden. Na enkele behandelingen krijgt de huid een egaler aanzien.

Zonnevlekken, ouderdomsvlekken, sproeten of pigmentvlekken na huidbeschadigingen kunnen effectief behandeld worden met de pigmentlaser.

Door middel van coagulatie worden storende en onschuldige steelwratjes, ouderdomswratten, bultjes en andere oneffenheden doelgericht verwijderd.

De behandelingen met de producten van Dermaquest zijn resultaatgericht en zijn samengesteld uit actieve werkstoffen die de huid zichtbaar verbeteren.