Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Heeft jouw huid een oppepper nodig of heb je behoefte aan ontspanning? Een gezichtsbehandeling biedt een combinatie van huidverbetering en ontspanning. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom worden de behandelingen altijd aangepast op de behoeften van jouw huid en wensen. Door specialistische technieken en hoogwaardige producten van Dermaquest werken we aan een optimaal resultaat voor jouw huid.

Behandelingen Dermaquest

De producten van Dermaquest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan planten stamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Maar de producten doen meer dan alleen verwennen. De behandelingen met Dermaquest zijn naast ontspannen en aangenaam, ook huidverbeterend. Een gezichtsbehandeling met Dermaquest verbetert de diepere huidlagen, en geeft ondersteuning voor een gezonde en mooie huid die in optimale conditie is.

NOVA Clear Skin

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huid grondig gereinigd. De huid wordt geëxfolieerd en onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens het inwerken van het masker worden de schouders en decolleté gemasseerd. Het resultaat is een schone en frisse huid.

Inclusief epileren. €62,50

 

NOVA Treat & Peel | 60 minuten

Gezichtsbehandeling in combinatie met een milde fruitzuurpeeling zonder hersteltijd van de huid. Door deze combinatie zie je direct resultaat. Deze behandeling is geschikt om het hele jaar door je huid een boost te geven. Het resultaat is een frisse en stralende huid.

Inclusief epileren. €85,- 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de behandelingen en welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem contact op voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.